Śniadanie
Polędwica sopocka (15 g)
ser żółty (15 g)
pieczywo (50 g)
warzywa świeże (20 g)
herbatka (200 ml)
II Śniadanie
Przekąska owocowo warzywna (70 g)
Zupa
Pomidorowa z ryżem (250 ml)
II Danie
Makaron (150 g) zw sosie
serowo brokułowym (100 g)
Podwieczorek
Rogalik francuski (1 szt.)
Śniadanie
Owsianka na mleku (200 g)
kiełbaska szynkowa (15 g)
pieczywo (50 g)
warzywa świeże (20 g)
herbatka miętowa (200 ml)
II Śniadanie
Przekąska owocowo warzywna (70 g)
Zupa
Kalafiorowa (250 ml)
II Danie
Udko kurczaka z pieca (1 szt.)
ziemniaczki pure (150 g)
surówka z marchewki (70 g)
Podwieczorek
Budyń śmietankowy (150 g)
biszkopty (10 g)
Śniadanie
Jajko na twardo (½ szt.)
polędwica z indyka (15 g)
pieczywo (50 g)
warzywa świeże (20 g)
kawa zbożowa z mlekiem (200 ml)
II Śniadanie
Przekąska owocowo
warzywna (70 g)
Zupa
Krem z zielonych warzyw z
grzankami (250 ml)
II Danie
Krem z zielonych warzyw z
grzankami
(250 ml)
Podwieczorek
Domowe "Ptasie Mleczko"
(1 porcja)
Śniadanie
Naleśniki z serkiem
waniliowym (1 szt.)
herbatka rumiankowa (200 ml)
II Śniadanie
Przekąska owocowo warzywna (70 g)
Zupa
Krupnik z kaszą jaglaną (250 ml)
II Danie
Indyk w sosie serowym (70 g)
ryż brązowy(150 g)
buraczki duszone (70 g)
Podwieczorek
Kanapka z szynką i
pomidorkiem (1 szt.)
Śniadanie
Płatki kukurydziane (20 g)na
mleku(na zimno)
(200 ml)
ser żółty (15 g)
pieczywo (50 g)
warzywa świeże (20 g)
herbatka cytrynowa
(200 ml)
II Śniadanie
Przekąska owocowo
warzywna (70 g)
II Danie
Filet z miruny w cieście (100 g)
ziemniaczki pure (150 g)
sałata z jogurtem (50 g)
Podwieczorek
Galaretka owocowa (150 g)